mtg14_slider_titelbild_özge for turkeyÖzge Günes, die beim Finale der MISS TURKUAZ GERMANY 2014 zur MISS INTERCONTINENTAL TURKUAZ 2014 gekürt wurde, wird beim Weltfinale der MISS INTERCONTINENTAL die Türkei vertreten.

Gegen Ende November bereits beginnt das Trainingscamp für Özge im Hotel „Holiday City West“ in Berlin, bevor es dann nach Magdeburg weitergeht. Dort im Maritim Hotel findet das Weltfinale der MISS INTERCONTINENTAL 2014 statt.

Somit wird eine weitere MISS TURKUAZ-Vertreterin die weitreichende Wirkung von MISS TURKUAZ auf internationaler Ebene spüren dürfen. Wir drücken unserer Özge die Daumen. Wie in den letzten Jahren bereits geschehen, wird sie in dieser Zeit natürlich von EKIP Group begleitet.

+++

1. Ekim’de Gelsenkirchen’in belediyi binasi HANS-SACHS-HAUS’ta gerceklesen MISS TURKUAZ GERMANY’nin 5. final gecesinde MISS INTERCONTINENTAL TURKUAZ 2014 secilen ÖZGE GÜNES yakinda Türkiye’yi temsil etmek icin bir baska kampa daha katilmaya hazirlaniyor.
Berlin’de Holiday Inn City West otelinde baslayacak olan kamp, 4 Aralik gecesi Magdeburg kentindeki Maritim otelinin salonunda gerceklesecek olan final gecesiyle son bulacak. Tüm dünyadan 60’tan fazla güzellik kralicesinin katilacagi finalde hem Miss Turkuaz ve Türkiye adina, hem de Almanya’li Türk kizlarini temsil edeceginin kendisini heyecanlandirdigini belirten Özge Günes simdiden kampa hazirlaniyor.
Bilindigi gibi MISS TURKUAZ GERMANY’i düzenleyen EKIP Group, ayni anda iki uluslararasi ünvani da (MISS INTERCONTINENTAL TURKUAZ ve TOP MODEL TURKUAZ) verme hakkina sahip olarak birinciligi kazanan yarismacilari Türkiye adina her iki yarismanin da dünya finaline gönderiyor. Özge Günes’in yani sira Top Model Turkuaz secilen Yasemin Askin ise 2015 yilinin baslarinda Cin’deki dünya finalinde yerini alacak.
Daha önceki dünya finallerinde Top Model of the World 3.’lügü (Burcu Taymaz), Queen of Europe (Tiffany Kurak) ve Miss Press International (Fulya Kilic) gibi dereceleri kazanan Miss Turkuaz güzellerinden sonra gözler bu sefer Özge Günes’e yöneldi.